Zakaj seks oglasi?

Oglasi, ne glede na to, kakšne vrste so, vedno zagotavljajo, da se srečujeta ponudba in povpraševanje. In seks mali oglasi omogočajo, daje tudi ponudba za skupen seks nekaj takšnega, kar ljudje z lahkoto najdemo.
Če mislite, da seks oglasi promovirajo nespodobna dejanja, se motite. Seks sam po sebi ni pokvarjen in nemoralen, in nič ni narobe, če si ga želimo. Seks oglasi ne vabijo k dejanjem, ki bi veljala za spolno prestopništvo, temveč k sporazumnemu seksu, kjer dva odrasla človeka najdeta skupen interes, v katerem imata oba veliko užitka. Zakaj jima seks oglasi torej ne bi olajšali stvari? Zakaj ne bi poskrbeli, da se lahko najdeta in se imata lepo?
Res pa je, da seks oglasi niso za vsakogar. Marsikdo je mnenja, da je seks sprejemljiv le znotraj zakona oziroma takrat, ko je prisotna ljubezen. In če tudi sami razmišljate tako, ni s tem nič narobe. Potem sex oglasov pač ne glejte – nenazadnje na povsem »navadnih« spletnih straneh nanje ne boste naleteli oziroma, če si jih ogledujete, ste tako morali želeti sami. Govoriti, da vas motijo, je torej pokazatelj o tem, da ste jih načrtno poiskali in si jih ogledovali.
Kaj pa mladi? Nekateri pravijo, da so seks oglasi neprimerni zaradi njih. Že res – a bolje, da gledajo sex oglase, ki ponujajo nekaj lepega, kot pa večerna poročila, ki kažejo posnetke vojn.